ISO 50001 trainingen energiemanagement

Een energiemanagement-systeem (EnMS) kan u helpen om uw energiekosten terug te brengen en uw milieu voetafdruk te verminderen. Onze trainingen zijn ontwikkeld zodat u een EnMS op basis van ISO 50001 begrijpt en met vertrouwen kan implementeren. Met deze trainingen kunt u grotere besparingen realiseren, en sneller, terwijl u de meest gemaakte fouten leert vermijden. Onze deskundige trainers kunnen de trainingen in-company geven, op onze trainingscentra of online via een e-learning systeem. Daarnaast kunnen we trainingen op maat maken, zodat deze aansluiten bij uw specifieke wensen.

Bent u betrokken bij of verantwoordelijk voor de planning, implementatie of het onderhoud van het energiemanagement-systeem? Dan zijn de ISO 50001 trainingen van BSI geschikt voor u. De trainingen kunt u in alle combinaties volgen. We adviseren u, wanneer u meerdere trainingen wilt volgen, de onderstaande volgorde aan te houden.

Populaire ISO 50001 trainingen



Alle ISO 50001 trainingen

ISO 50001:2018 Requirements On-demand eLearning >

If you need to understand the requirements of this management system standard and are confident enough not to need tutor-led training, this online, self-paced course offers you complete flexibility.

Looking for a tutor-led course with peer-to-peer interaction? This course is also available in a virtual or location-based classroom.

excl. BTW

Bekijk details voor ISO 50001:2018 Requirements On-demand eLearning

Energy Management Systems (ENMS) Auditor/Lead Auditor – CQI/IRCA Certified Course (17583) >

Deze training behandelt de principes en de praktijk van het onafhankelijk uitvoeren van audits op een energiemanagementsysteem (EnMS). U wordt door het gehele auditproces begeleid: van het managen van een auditprogramma tot het rapporteren van de auditresultaten. Van onze professionele docenten leert u zowel auditteams te managen als het gehele auditproces van een EnMS. Hands-on training geeft u de praktische vaardigheden die u direct na de cursus al kunt gebruiken voor uw werkzaamheden. U heeft dan het vermogen om een excellent auditsysteem en EnMS volgens ISO 50001 af te leveren.

excl. BTW

5 dagen

Training Essential Communication Skills For Auditors >

Deze eendaagse training biedt auditoren de nodige instrumenten om doeltreffend te communiceren met de leden van het auditteam, het auditmanagement en degenen die betrokken zijn bij het auditproces. Communicatie is essentieel bij audits. Ervaring heeft geleerd dat auditoren die goed communiceren in staat zijn om de auditervaring te transformeren en een soepelere, effectievere en efficiëntere audit te bereiken.

excl. BTW

1 dag